Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Salli satulatuolit

Salli satulatuolit

Salli satulatuoli - paras satulatuoli, lue miksi:
 

Laadukas satulatuoli ja korkeussäädöllä varustettu pöytä maksavat saman verran kuin muutkin hyvät kalusteet, mutta vähentämällä vaivoja ne parantavat työn tuottavuutta useita kymmeniä prosentteja, jolloin aktiiviset työvuodet lisääntyvät.
 
Jos lasket satulatuolin ja pöydän hinnaksi 800euroa ja jaat sen kymmenelle käyttövuodelle, yhden päivän kustannukseksi tulee 0,40euroa. Kun mietit, paljonko pieni työn tuottavuuden nousu nostaa tuloja, huomaat, että vaikutus on monisatakertainen kustannuksiin verrattuna.
On vaikea löytää parempaa sijoitusta kuin vanhanaikaisen ja ongelmallisen työistumisen vaihtaminen satulatuolilla toteutettuun ratsastustyyliseen istumiseen. Satulatuoli on pitkäikäinen investointi omaan hyvinvointiin ja se sopii lähes kaikille.
 
Kaikissa kalusteissa, myös satulatuoleissa, on parempia ja huonompia vaihtoehtoja. Asiasta tietämättömän on vaikea erottaa laadukasta tuotetta halpaversioista kuuntelemalla myyntipuheita tai tekemällä pikakokeiluja.
Oleellisimmat asiat ovat:
 - pintamateriaalian ja pehmusteen tulee olla hengittäviä, mutta ei liian pehmeitä
 - istuimen muotoilu ei saa painaa pakaroita, sisäreittä tai sukupuolielimiä
 - runko, ristikko ja pyörien materiaalit ovat laadukkaita
 
Monissa tapauksissa Salli satulatuoli on paras valinta. Se on ainoa satulatuoli, johon on saatavissa keskiraollinen istuin. Siitä ei aiheudu terveyshaittoja niin naisten kuin miestenkään sukupuolielimille.
 
Kun yhdistät korkeussäädettävän Salli sähköpöydän ja Salli Satulatuolin, pääset parhaaseen lopputulokseen.
Meiltä löytyy useita malleja sähköpöytiä niin kotiin, kouluun kuin työpaikallekin. Sähköpöydät on valmistettu kestävistä ja laadukkaista komponenteista ja niillä on kahden vuoden takuu.
 
Olipa sinulle sopivin malli sitten Salli SwingFit, Salli Swing, Salli Multiadjuster, Salli Twin, Salli Classic tai jokin muu Sallin laadukas satulatuoli, löydät ne verkkokaupastamme. Tietoarmada on koulutettu satulatuoli ja Salli satulatuoli -tuotteiden virallinen verkkokauppa. Ota rohkeasti yhteyttä, laitetaan työpisteesi ja selkävaivat yhdessä kuntoon. Satulatuoli on parasta selällesi.
 
Oletko jo tutustunut:
 

Meiltä saat myös käytetyt Salli Satulatuolit. Tarjolla uudenveroisia tuoleja, jotka ovat olleet esittelykäytössä ja messuilla.
Katso Salli Satulatuoli tarjous:
Salli Multiadjuster esittelytuoli 565€

 

 

HUOM! KUNNAT, VALTION LAITOKSET JA YRITYKSET, TOIMITUS MYÖS LASKULLA.

PYYDÄ TARJOUS ISOMMISTA ERISTÄ SÄHKÖPOSTILLA: matti.kekalainen@tietoarmada.fi tai puhelimitse: 045-1167320

Laadukas kotimainen satulatuoli verkkokaupastamme vaivattomasti ja nopeasti. Olemme virallinen Salli jälleenmyyjä ja myyjämme ovat saaneet tarvittavan koulutuksen tuotteisiin. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Salli tuotteisiin liittyen.

Satulatuolit toimitetaan tilausjärjestyksessä suoraan tehtaalta noin 2-viikon toimitusajalla, jos omassa varastosaamme ei ole kyseistä tuotetta.

Panosta hyvinvointiisi. Valitse Salli satulatuoli ja istu selkä vahvemmaksi. Selkä-, hartia- ja niskavaivat ovat useimmille tuttuja. Joidenkin tilastojen mukaan jopa yli 80 prosenttia ihmisistä kärsii selkävaivoista jossain elämänvaiheessa. Monet meistä viettävät joka arkipäivä jopa 13 tuntia istuen, jolloin hyvä istuma-asento ja työtuoli ovat avainasemassa. Oikeaoppisella istumisella on monipuoliset vaikutukset hyvinvointiin.