Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen 4 Core i7-8565U 1.8 GHz 14" WQHD 3K Touch 16/512 Gb SSD Win11 Pro B-grad

Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen 4 Core i7-8565U 1.8 GHz 14" WQHD 3K Touch 16/512 Gb SSD Win11 Pro B-grad

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen 4 Core i7-8565U 1.8 GHz 14" WQHD 3K Touch 16/512 Gb SSD Win11 Pro B-grade

Käytetty, tulossa 1 kpl
Sisältää ladattavan ThinkPad Pen Pro
Lenovo tehdastakuu voimassa 10.2.2023.
Näytössä hankaumajälkiä.


Intel Core i7-8565U 1.8 GHz prosessori
16 Gb ddr4 keskusmuisti
512 Gb M.2 NVME SSD
14" WQHD IPS kosketusnäyttö (2560x1440)
Intel HD näytönohjain
WLAN ja Bluetooth
Windows 11 Professional asennettuna suomenkielisenäJätä verkkojohto kotiin
X1 Yoga Gen 4 on edeltäjäänsä pienempi, ja siinä on kevyt alumiinirunko. Tämä 2-in-1 kannettava painaa vain 1,35 kg. Sen jopa 18 tunnin akunkesto suorastaan vaatii, että otat laitteen mukaasi kaikkialle. Silloin kun tarvitset lisävirtaa, Rapid Charge toiminto täyttää akkusi 80prosenttisesti vain 60 minuutissa antaen sinulle 14,4 tuntia piuhatonta lisäaikaa.

Raaka teho, supernopeus
X1 Yoga Gen 4 on täysi paketti: se toimii 8. sukupolven Intel Core -suorittimilla ja kunnon muistilla. PCIe-puolijohdelevy (SSD) takaa nopean suorituksen, joka varmasti ilahduttaa reagoivuudellaan.

Rajatonta luovuutta
X1 Yoga Gen 4 sisältää ladattavan ThinkPad Pen Pro kynän. Luonnostele. Allekirjoita asiakirjoja. Tee muistiinpanoja. Voit jopa värittää! Mustetta ja virtaa kyllä riittää, sillä kynä latautuu ollessaan säilytyksessä koneessasi. Sen lisäksi kynä on integroitu laitteeseen, joten se ei pääse hukkumaan. Anna luovuuden virrata mielikuvituksellesi ei ole rajoja.

Kuin elokuvateatteri sylissäsi
Valinnaisen 4K HDR näytön ansiosta pääset nauttimaan todenmukaisesta tarkkuudesta. Lisää joukkoon Dolby Vision ja saat kirkkaan kuvan, jossa värit erottuvat, kontrasti kasvaa, kirkkaus lisääntyy ja yksityiskohdat ovat paljon entistä tarkempia. Oletpa sitten katsomassa videota, skypettämässä maailman toiselle puolelle tai luonnostelemassa, X1 Yoga Gen 4 tarjoaa uskomattoman kokemuksen. Tai poimi omasi useista eri näytöistä valitse esimerkiksi FHD-paneeli PrivacyGuard-toimintoineen, jos olet huolissasi ruututurvallisuudesta.

Tilaääni
X1 Yoga Gen 4 -kannettavan Dolby Atmos kaiutinjärjestelmässä on tilaääni. Kaksi näppäimistön yhteydessä olevaa ylöspäin soivaa kaiutinta yhdistyvät kahteen koneen alapuolella olevaan alaspäin soivaan bassokaiuttimeen. Lopputuloksena on Parannettu ääni, jonka tunnet ympärilläsi. Sen lisäksi neljä 360 asteen mikrofonia poistavat epätoivotun melun ollessasi puhelussa. Ne myös poimivat äänesi huoneen toiselta puolelta minkä ansiosta voit käyttää ääniaktivointia järjestelmäsi herättämiseen, musiikin soittamiseen ja paljoon muuhun.

Tehty kestämään elämän ääripäitä
Kaikkien ThinkPad-kannettavien tavoin myös X1 Yoga Gen 4 testataan 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli 200 laatutarkastusta. Näin varmistetaan, että se toimii ääriolosuhteissa. Voit luottaa siihen, että tämä kannettava toimii niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviää niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin.

Hyvät yhteydet
Kun olet liikkeessä, X1 Yoga Gen 4 2-in-1-kannettava pitää sinut verkossa silloinkin, kun ei ole WiFi-yhteyttä. Valitse valinnainen LTE-A-kortti, niin kannettava tietokoneesi toimii WWAN-teknologialla älypuhelimen tavoinvoit käyttää Internetiä aina, jos saatavilla on mobiiliverkko. Voit myös luottaa siihen, että yhteytesi on tietoturvallinen.

Takuuvarma toiminta kaikissa tilanteissa
Pidä yrityksesi tiedot ja yksityiselämäsi tiedotturvassa X1 Yoga Gen 4 -kannettavan kattavilla ThinkShield-tietoturvaominaisuuksilla. Erillinen dTPM (discrete Trusted Platform Module) siru salaa tiedot ja toimii yhdessä Windows 10 Pro:n tietoturvaominaisuuksien kanssa. ThinkShutter on fyysinen kameran suojus, joka sulkee objektiivin ja varmistaa, ettei kukaan pysty vakoilemaan sinua. Biometrisen tunnistuksen mahdollistavalla sormenjälkitunnistimella kirjaudut sisään yhdellä kosketuksella.

Vain sinun silmillesi
Osana ThinkShield tietoturvaa tarjoamme sinulle yhdistelmän laitteistoja ja ohjelmistoja, jotka toimivat yhdessä ja varmistavat, että näyttösi on pelkästään sinun nähtävissäsi. PrivacyGuard on järjestelmääsi rakennettu elektroninen tietoturvasuoja, joka pienentää näyttösi katselukulmaa niin, että vain sinä voit nähdä sisällön katsoessasi suoraan näyttöön. Kaikki muut näkevät pimennetyn näytön. PrivacyAlert on integroitu ohjelmisto, joka toimii infrapunakameran kanssa. Se varmistaa, että jos muut kurkkivat olkasi takaa, ponnahdusikkuna ilmoittaa sinulle mahdollisesta uhasta.

Lisätietoja valmistajan sivuilla