Satulatuoli Ergonea Luxe Basic kotimainen ergonominen satulatuoli toimistoon ja kotiin


Kuvaus

Satulatuoli Ergonea ® Luxe Basic musta kangas on kotimainen, hyvä satulatuoli toimistokäyttöön. Satulatuolissa on tarkasti toimivat istuimen kaltevuuden ja -korkeuden säädöt, jotka auttavat löytämään ergonomisesti parhaan istuma-asennon. Kun säädät korkeuden ja kallistuksen itsellesi sopiviksi istut miellyttävästi pitkiäkin aikoja. Hyvin kulutusta kestävä kangasverhoilu. Luxe Basic satulatuolin istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn. Kotimaisen satulatuolin takuu viisi vuotta.

  • Paino: 9kg
  • Korkeus: M: 55-75 cm, S: 47-61 cm, L: 60-86 cm
  • Istuin: L: 40 cm S: 36 cm, kapea muotoilu naisen anatomialle
  • Säädöt: Kaltevuuden- ja korkeuden säätö
  • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä
  • Ristikko: Musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen lisävarusteena kromattu pyöräristikko 55cm tai 62cm
  • Verhoilu: Musta, punainen, vihreä, harmaa, sininen kangas 100 000 Martindalea
  • Pyörät: Pyörät 65 mm koville lattioille, lisävarusteena lukkiutuvat pyörät, tassut
  • Takuu:5 vuotta
  • Lisätiedot: Portaattomat satulan kaltevuuden ja korkeuden säädöt. Helppohoitoista materiaalia. Yksiosaista Ergonea Luxe Basic satulatuolia voit käyttää koko päivän.

KOTIMAINEN HYVÄ SATULATUOLI NAISILLE AMMATTIKÄYTTÖÖN

Soveltuu hyvin myös miehille. Metallirunkoinen kotimainen Ergonea® Luxe Basic satulatuolissa on erinomainen hinta-/laatusuhde. Ergonomisen istuimen lisäksi siinä on koville lattioille tarkoitetut kevyesti rullaavat pyörät. Pyöräristikko on painevalettua metallia ja se on halkaisijaltaan 62 cm. Istumakorkeuden säätö, lisäksi joustava kaasujousi parantaa istumamukavuutta. Ergonea Luxe Basic satulatuolissa on ja 1-2 senttiä paksumpi pehmuste kuin satulatuoleissa yleensä, joten satulatuolissa on miellyttävää istua. Huomaat eron!

LUXE BASIC ON ERGONOMINEN SATULATUOLI KESTÄVÄLLÄ KANKAALLA

Ergonominen satulatuoli hinta kampanjassa sekä upeissa väreissä. Varastovärinä on musta kangas. Muut värit punainen, vihreä, harmaa ja sininen 4 viikon toimitusajalla. Laita sähköpostia osoitteeseen matti.kekalainen@tietoarmada.fi, jos haluat tilata muun värin kuin mustan. Kestävä Xtreme kangas on ylittänyt hankaustestin 100 000 Martindalea. Siinä on myös BS EN 1021-1 ja 1021-2 paloturvaluokitukset, joten Luxe Basic soveltuu myös julkisiin tiloihin. Extreme kankailla on myös Ecolabel EU-kukka sertifiointi ekologisuudesta.
ERGONEA LUXE BASIC SATULATUOLIN LISÄVARUSTEET

Lisävarusteena on tilauksen yhteydessä saatavissa jalkarengas, istuttaessa lukkituvat, istuttaessa vapautuvat pyörät tai tassut sekä kromattu pyöräristikko 62cm tai kromattu pyöräristikko 55 cm.

MATALA VAI KORKEA ON HYVÄ SATULATUOLI, ERGONOMIA KAASUJOUSI S, M VAI L?

Ergonean istuinkorkeuden säätö toimii kaasujousella, jossa on työskentelymukavuutta lisäävä jousto. Korkeutta muutetaan portaattomasti vasemmasta säätimestä, istuimen kaltevuutta oikeasta. Käyttäjän painorajoitus 90 kiloa. Valittavissa on kolme eri korkuista tuolia. Matalalla työskentelyyn on sopiva S kaasujousella varustettu matala ergonomia satulatuoli. Istuin säätyy välillä 47 - 61 cm lattiasta. Toimistopöytäkorkeudelle on M eli vakiokaasujousi sopivin. Istuinkorkeuden säätö toimii välillä 55 - 75 cm. Sähkösäätöpöytiin ja 90 - 110 cm korkeisiin työpisteisiin on L paras satulatuoli. Siinä istumakorkeus säätyy välillä 60 - 86 cm. Eli tuoli kannattaa valita työskentelykorkeuden mukaan, myös henkilön pituus vaikuttaa tuolivalintaan. Jos tuolin käyttäjä työpaikalla vaihtuu eri pituiseksi, Ergoneaan on mahdollista vaihtaa pelkkä kaasujousi. Näin tuoli on taas henkilölle sopivan korkuinen, eikä uutta tuolia tarvitse ostaa.