Satulatuoli Ergonea Luxe Twist hyvä aktiivituoli nahka verhoilulla


Kuvaus

Satulatuoli Ergonea® Luxe Twist on uusi aktivointituoli. Tässä uutuus satulatuolissamme yhdistyy monta hyvää ominaisuutta. Ergonomisessa istuimessa on kaikki satulatuolin edut - istut ryhdikkäästi, selkä, lonkka ja jalat ovat parhaassa mahdollisessa asennossa. Lisäominaisuutena on aktivoiva liike. Satulatuoli on varusteltu alhaalla olevalla säädettävällä nivelellä, joka mahdollistaa keinuvan liikkeen joka suuntaan. Pidät huomaamattasi kehon aktiivisena koko työpäivän! Saat kevyttä liikuntaa, lihakset ja verenkierto pysyvät toiminnassa ja sinä virkeänä. Olet virkeä myös työpäivän jälkeen. Liike on tasapainojärjestelmän parasta hoitoa. Painopisteen siirtyessä aktivoituu myös tasapainoaisti. Ergonea Luxe Twist saa sinut treenaamaan monipuolisesti huomaamattasi. Aito nahkaverhous ja miellyttävä pehmuste. Vakiona hyvät säädöt. Ergonea on laadukas kotimainen ergonominen satulatuoli. Viiden vuoden takuu!

Uusi satulatuoli Ergonea® Luxe Twist nahka on laadukas ja tyylikäs kotimainen satulatuoli ammattikäyttöön. Luxe Twist tuoli on monien ergonomia-asiantuntijoiden pitkäaikaisen kehitystyön ja osaamisen tulos. Istuimen kaltevuuden ja -korkeuden säädöt toimivat tarkasti ja kevyesti. Istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia naisen anatomialle. Hyvä Ergonea tuoli kestää, kevytmetallirunko on tukeva. Saumaton istuin on aitoa pehmeää nahkaa, joka on miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali. Twist aktiivituoli on paras satulatuoli, myös ristiselän tuellisena Gym mallina. Pitkä takuu viisi vuotta.

UUSI AKTIIVITUOLI VAATIVALLE

Ergonea satulatuoleissa uusin keksintö on Twist aktivointimekanismi. Erikoista Twistissä on se, että kaasujousi on alapäädystä nivelletty. Istuin kallistuu joka suuntaan vartalon mukaisesti. Liikeradan laajuus on säädettävissä. Ergonea Luxe Twist on huipputuoli. Ergonominen liike työskennellessä pitää kropan kunnossa ja lisää työskentelyn mielekkyyttä. Tämä toimistojen uutuustuoli on harkiten suunniteltu ja Suomessa taidokkaasti valmistettu. Ergonea Twist satulatuolien valikoimassa on useita väri- ja korkeusvaihtoehtoja heti toimitukseen. Myös ristiselän tuella varustettu malli. Vakaassa Ergoneassa on kromiristikko ja pyörien tilalla tassut. Tuoli on monikäyttöinen, se sopii toimistoihin, oppilaitoksiin, liiketiloihin, terveydenhuoltoon, kauneudenhoitoon, jne.

  • Paino: 10kg
  • Korkeus: S: 55-69 cm, M: 63-83 cm
  • Istuin: L: 40 cm S: 36 cm, kapea muotoilu
  • Säädöt: Ergonominen korkeuden pikasäätö
  • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs kromattu metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
  • Verhoilu: Musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
  • Pyörät: Aktiivituolissa pitävät tassut, vakaa istua
  • Takuu:Kotimainen, takuu 5 vuotta ammattikäytössä
  • Lisätiedot: Joustonivel tuolin alaosassa. Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin.