Satulatuoli Ergonea® Dual on kaksiosainen kotimainen satulatuoli

alkaen 439,00 €


Kuvaus

Tässä mallissa on kampanja, maksa ennakkoon laskulla ja saat 10,00€ alennuksen!

Satulatuoli Ergonea® Dual on laadukas kaksiosainen kotimainen satulatuoli naisille ja miehille. Kaksiosainen Dual satulatuoli on pitkäaikaisen kehitystyön tulos. Portaaton istuimen leveyssäätö toimii kevyesti yhdellä vivulla. Dual satulatuolin kaksiosainen istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia sopii sekä miehelle että naiselle. Hyvä kaksiosainen satulatuoli miesten malli kestää, metallirunko on kestävä ja pyörät kevyesti rullaavia. Kaksiosainen istuin on aitoa pehmeää nahkaa, joka on miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali. Dualilla on hyvä takuu 5 vuotta. Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, johon voit aina luottaa.

HYVÄ SATULATUOLI MIEHILLE

Dual on hyvä kaksiosainen satulatuoli miehille ja naisille, Ergonea on suunniteltu tehostamaan työskentelyä vaativissa työpisteissä. Kaksiosainen istuin on muotoiltu tyylikkääksi ja siihen on valittavissa useita nahkavärejä. Dual satulatuolissa on portaattomasti säädettävä istuinosa, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Ergonea ohjaa istumaan ryhdikkäästi, se lisää virkeyttä ja työhyvinvointia. Tämä työpaikoilla suosittu kaksiosainen satulatuoli on harkiten suunniteltu viimeisintä yksityiskohtaa myöten ja taidokkaasti Suomessa valmistettu. Ergonea satulatuolien valikoimassa on useita korkeusvaihtoehtoja nopeaan toimitukseen. Kaksiosaiseen tuoliin on valittavissa myös jalkarengas, se sopii parhaiten korkeaan työpisteeseen tai sähköpöydän ääressä työskentelyyn. Dual satulatuoli miehille ja naisille on monikäyttöinen, se toimii toimistossa, terveydenhuollossa, kauneudenhoidossa, korkeissa palvelutiskeissä, teollisuudessa, logistiikka-työskentelyssä, matalissa työpisteissä, jne.

 • Istumakorkeus: M: 55-75 cm, S: 47-61 cm, L: 60-86 cm
 • Istuin: Leveys 40 - 47 cm, syvyys 36 cm
 • Paino: 10 Kg
 • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
 • Runko: Erikoismetallia, esikasattu valmiiksi, kaasujousi
 • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
 • Pyörät: Pyörät koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
 • Verhoilu: Musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
 • Takuu: 5 vuotta, kotimainen satulatuoli miehille
 • Lisätiedot: Portaattomat satulan säädöt, satulatuoli miesten malli. Helppohoitoiset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea satulatuolia voit käyttää koko päivän. Kaksiosainen tuoli sopii naisille ja miehille.
 • Tilauksesta muut värit

MIKÄ ON PARAS KAKSIOSAINEN SATULATUOLI MIEHILLE, MIKÄ NAISILLE?

Onko kaksiosainen satulatuoli miehille paras? Kallein kaksiosainen satulatuoli ei ole aina ergonomisesti paras, mutta ei välttämättä halvinkaan. Eri valmistajien satulatuolit voivat näyttää saman näköisiltä, mutta pelkkä kuva ei kerro kaikkea tuolin istumamukavuudesta eikä ergonomisista ominaisuuksista. Ergonea Dual on nopeasti noussut suosituksi ergonomia istuimeksi ja siitä tullut palaute on ollut erikoisen myönteistä, kuten; "Hyvä satulatuoli naiselle" ja "Paras kaksiosainen satulatuoli miehille" kommentteja tuolien käyttäjiltä. Ergonea Dualin käytöstä tuleva palaute on arvokasta ja oikeinta tietoa siitä, että tuolin ergonomian suunnittelijat ovat onnistuneet työssään. Kapea säädettävä etuosa on myös hametta käyttävien naisten kiittämä ominaisuus. Perinteiset keskiraolliset satulatuolit ovat edestä leveitä, eikä niistä löydy luontevaa istuma-asentoa. Ergonea Dualin istuimen säädöt ovat laajat, se lisää istumamukavuutta ja työhyvinvointia. Paras satulatuoli miesten malli. Investointina kaksiosainen satulatuoli on työpaikoilla hinnaltaan pieni, mutta eduiltaan todella suuri ja kannattava. Kaksiosainen Ergonea Dual toimii erinomaisesti myös kotikäytössä, monien mielestä Ergonea® on paras satulatuoli miehille ja naisille.

TOIMISTON SUOSIKKIVÄRIT, AITOA NAHKAA HETI VARASTOSTA!

Kotimainen kaksiosainen satulatuoli miehelle Ergonea Dual on saatavilla upeilla verhoiluvaihtoehdoilla. Heti varastosta toimitukseen satulatuoli sininen, musta ja ruskea aitoa nahkaa. Klikkaa kuvia suuremmaksi.

MIKSI ERGONEA SATULATUOLI ON HINNALTAAN EDULLISEMPI?

Miksi Ergonea satulatuolit ovat muita laatutuoleja paljon edullisempia? Usein kuulemme tämän kysymyksen. Siihen syyt ovat yksinkertaisia. Ergonea tuotebrändi ei hinnoittele nimeään, vaan ainoastaan laadukkaat tuotteet. Haluamme toimittaa Suomalaisille kotimaisia satulatuoleja mahdollisimman edulliseen hintaan. Pidämme Suomen lippua korkealla, arvostamme Suomalaista työtä ja näin kilpailemme tuontituoleja vastaan. Ergonea on suosittu, tuotantosarjat ovat pitkiä eli määrät suuria, myös näin saamme tingittyä hintaa alemmaksi. Ergoneassa on pyritty parhaaseen hinta - laatusuhteeseen ja omasta mielestämme olemme siinä onnistuneet. Paras satulatuoli miesten malli.

UUDET TILAUSVÄRIT

Varasto-värivalikoiman lisäksi toimitamme tuoleja muillakin väreillä. Aitoa nahkaa ovat tilattavissa; kaksiosainen satulatuoli punainen, valkoinen, vihreä, vaaleanruskea, tummanpunainen ja harmaa nahka 4 viikon toimitusajalla. Kangasväreinä ovat kuosit satulatuoli sininen, musta, punainen, vihreä ja harmaa. Värit saattavat poiketa luonnollisesta tietokoneen näytön asetuksista johtuen. Extreme kangas on kestävää ja se on ylittänyt 100 000 Martindalea hankauksenkesto luokituksen. Kangas on saanut ekologisuudestaan Ecolabel EU kukka sertifikaatin. Tilausväreissä vähintään viiden tuolin projekti-tilauksiin annamme erillisen hinnan. Lisävärin hinta on nahalla +59,50€ ja kankaalla +29,50€, ota yhteys matti.kekalainen@tietoarmada.fi, jos haluat tilata tuolin jollakin muulla, kuin varastossa olevalla värillä. Katso värit kuvissa olevista värikartoista.

LAAJA JA PORTAATON LEVEYDEN SÄÄTÖ S - XXL KOKOISILLE

Ergonea Dual satulatuolin leveyden portaaton säätö on huikea 7 cm. Tuolin ergonomia on suunniteltu S - XXL kokoisille naisille ja miehille, käyttäjien painosuositus on 50 - 120 kiloa. Säätöjen pikalukitus tekee säätämisen mukavan helpoksi. Satulan molempia puolia pystyy erikseen säätämään itselleen sopivaan leveyteen ja kulmaan. Nokka voidaan kaventaa kokonaan yhteen, jolloin istuma-asento on kapea ja luonnollinen. Tämä mahdollistaa tuolin käytön myös hameen kanssa. Hyvä satulatuoli miesten malli. Satulatuolissa istutaan parin kämmenen kokoisella alalla joten muotoilu, riittävät säätövarat ja oikea pehmuste ovat erikoisen tärkeitä.

ERGONOMINEN JA NÄYTTÄVÄ KAKSIOSAINEN TUOLI SUOMESTA

Kaksiosainen kotimainen Ergonea® Dual satulatuoli on näyttävä kaikista kuvakulmista ja siinä on hyvä istua. Aidolla nahalla verhoiltu istuin on varustettu muhkeilla pehmusteilla ja pyöreillä muodoilla. Dualin satula on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Ergonomiset säädöt ja satulan oikea muotoilu ohjaavat selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävän pehmeä kaksiosainen istuin on ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä, siinä löytyy luonnollinen ja hyvä asento selälle myös pitkään yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Hyvä keskiraollinen satulatuoli on ilmava, se edistää alaraajojen veren kiertoa eli terveyttä. Ergonominen satulatuoli miehille ja naisille, Ergonea Dualin suuri etu on se, että se ennalta ehkäisee selkäkipujen syntymistä. Dualin oikea jatkuva käyttö vähentää sairauspoissaoloja, eli parantaa työhyvinvointia ja terveyttä pitkällä aikavälillä. Toisin sanoen se tehostaa työskentelyä, sekä jatkaa työuria ja tämähän on kaikkien etu. Myös kapealanteiset miehet arvostavat suuresti Ergonea Dualin säätöjä, sekä ergonomisia ominaisuuksia. Kromattu kaasujousi ja musta pyöräristikko antavat Dual satulatuolille tyylikkään ilmeen. Suosi Suomalaista!