UV-sterilointi- ja latauslaite puhelimille

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

UV-sterilointi- ja latauslaite puhelimille

ÄLYPUHELIMET PUHTAIKSI UVC:LLÄ!

Ultravioletti C -eli UVC-valoa on käytetty jo kauan esimerkiksi juomaveden, elintarviketuotantolinjojen sekä erityistä puhtautta vaativien sairaalatilojen desinfiointiin. Tietoarmada on nyt tuonut tarjolle vastaavan laitteen myös kuluttajille, yrityksille, seuroille jne. Laitteella voit puhdistaa esimerkiksi kauko-ohjaimet, avainniput, korut ja ennen kaikkea älypuhelimet. Etenkin kännykkä voi olla varsinainen pöpöpesä. Monet yritykset, kuten parturi kampaamot voivat käyttää laitetta hyväkseen omien työvälineiden puhdistukseen. Eri palvelualojen yritykset voivat tarjota asiakkailleen puhdistustoimintoa odotusauloissa ja mikä parasta laitteessa on myös matkapuhelimen langaton lataus ominaisuus. UVC tuhoaa puhelimen pinnalla olevat virukset ja bakteerit alle minuutissa.


Todella helppo ja nopea tapa pitää matkapuhelimet ja kodin muut pienet esineet puhtaina! Samalla laitteella lataat myös puhelimesi langattomalla ominaisuudella!

UV + OZONE-sterilointi tuhoaa jopa 99,99 % viruksista

*UV-matkapuhelinten puhdistaja* Laite ei käytä puhdistamisessa nestettä, lämpöä tai kemikaaleja, joten sillä on turvallista puhdistaa kaikki sisälle sopivat esineet!

*Puhdistustoiminto ja aromaterapiatoiminto 2-in-1* Pidä matkapuhelimesi tai pienet esineet puhtaina, aseta puhelin tai esineet laitteeseen ja kytke siihen virta, laatikko tekee loput, aikaa tässä menee noin 59 sekuntia tai 5 minuuttia desinfiointi valinnasta riippuen. Voit tehostaa puhdistusta eteerisellä öljyllä. Kaada eteerinen öljy ennen puhdistamista aromaterapian sisääntuloon, paina kytkintä, aromikostutin toimii yhdessä puhdistuksen kanssa. Eteerinen öljy ei kuulu tuotepakkaukseen. Tarkemmat ohjeet löydät tuotepakkauksesta.

*10 W: n nopea langaton lataus* Laita älypuhelimesi vain UV-Box -laitteen päälle, ja lataus tapahtuu 7,5 W: n (iOS) ja 10 W: n (Android) langattomassa latauksessa. Kätevää eikö totta!

*Suuri tila* Tuotteemme sopii kaikille alle 6,9 ​​tuuman puhelimille. Sitä voi käyttää muuhunkin, kuin vain puhelimesi puhdistamiseen ja lataamisen. Puhdista korusi, luottokorttisi, avaimesi, kellosi jne. Saat ne kaikki puhtaaksi, kunhan ne mahtuvat hyvin laitteen puhdistusalueelle.

*Turvallinen ja yksinkertainen muotoilu* Suojaa silmiäsi ja estä UV-säteitä vahingoittamasta silmiäsi. Kun avaat laatikon kannen yli 30 astetta, laite alkaa automaattisesti sammuttamaan valon suojaustilaan.

MUKANA SUOMENKIELISET KÄYTTÖOHJEET

*Takuu 12 kuukautta*

HUOM! Älä jätä laitetta lasten ulottuville.


Paketti sisältää: Yhden laitteen sekä laturin

Pakkauksen koko: 21X12X6 cm

Paino: 0.500g

Pakkauksen malli: gift box