Miksi kannattaa ostaa meiltä käytetty tietokone?

Tietoarmada on käytettyjen yritystietokoneiden myynnin pitkäaikainen ammattilainen ja Suomen tunnetuimpia alan verkkokauppoja. Tarjoamme laadukkaita käytettyjä yritystietokoneita hyvällä hinta-laatu-suhteella niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Kaikki toimintamme hoidetaan Vantaan toimipisteellä, jossa meillä on myös nouto- ja huoltopiste. Tietoarmada on perustettu 2005.

Arvomme ja kestävä kehitys

Päivittäinen työmme heijastaa arvojamme jossa asiakas on aina etusijalla. Pyrimme auttamaan asiakasta jokaisessa asiassa ennen tilausta ja myös sen jälkeen. Takuu ja apu ei lopu siihen vanhaan hokemaan "takuu loppuu, kun perävalot ovat kadonneet". Tärkeimmät arvomme olette siis te asiakkaat ja kierrätys, jota avaan hieman lisää:

Kestävä kehitys: Uusiutumattomien luonnonvarojen kulutusta pitää vähentää, materiaaleja käyttää uudelleen ja jätteet kierrättää kunnollisesti, että kestävä kehitys ja ympäristövaikutusten rajoittamisesta voi tulla realistinen tavoite. E-jäte sisältää arvokkaita metalleja, kuten kultaa, hopeaa, palladiumia ja platinaa, sekä myrkyllisiä aineita kuten lyijyä, elohopeaa, kadmiumia ja berylliumia. E-jätteen jälkikäsittelyssä onkin tärkeää saada arvokkaat komponentit talteen ja hävittää vaaralliset aineet kunnolla. Tietoarmada kumppaninsa kanssa tekee juuri tätä tärkeää jätteiden erottelua ja kierrättää ne oikeisiin pakkoihin, jossa ne jatkojalostetaan uusiokäyttöön tai hävitetään kokonaan turvallisesti. Toinen meidän osuus on kierrättää ehjät tietokoneet, näytöt, tulostimet ja muut atk -laitteet vielä kuluttajien saataviksi. Yritysten leasing koneet vaihdetaan kolmen vuoden välein ja ne ovat todella hyviä laitteita vielä vuosia. Nämä tietokoneet tehdään huomattavasti laadukkaimmista raaka-aineista(takuu 3-4 vuotta), kuin markettien ns. "halppis tietokoneet", koska näissä laitteissa käytetään vanhoja ja heikkotasoisia komponentteja, sekä kuoret ovat muovia, siksi takuukin on vain vuoden. Tietoarmada myöntää myymilleen laitteille vähintään 12 kuukauden takuun (akku 3 kk), joka on mahdollista nostaa 24 kuukauteen saakka. Turvallista eikö totta ja olet itse näin mukana kierrätyksessä, sekä säästämässä luonnonvaroja.

Tuotteemme

Valitsemme tuotteemme aina erittäin huolellisesti. Tietoarmadan myymät tuotteet tulevat leasing-yrityksiltä Suomesta ja Pohjoismaista. Koneet ovat olleet yritysten työkäytössä kahdesta -kolmeen vuotta. Tuotteet tulevat meille isoina erinä ja ne ovat täysin tyhjennetty Blancco ohjelmalla edellisen käyttäjän tiedoista. Asennemme koneet uudelleen ja testaamme niiden toiminnan, sekä luokittelemme ne eri kuntoluokkiin. Asennamme koneisiin valmiiksi käyttöjärjestelmän, joten koneet ovat lähes heti käyttövalmiita. Tarpeen mukaan vaihdamme koneisiin asiakkaan toivomia lisäominaisuuksia, kuten lisää muistia, isomman kovalevyn tai vaihdamme käyttöjärjestelmän kielen. Pyrimme toimittamaan tuotteet nopeasti ja lähetykset lähtevät asiakkaille usein jo samana päivänä tilauksesta. Annamme tuotteille 12 kuukauden takuun.

Asiakkaamme

Asiakkaitamme ovat yksityiset kuluttajat, koulut, yritykset, yhdistykset, kerhot jne. Kaikki ovat tervetulleita asiakkaiksemme ja otamme teidät ilolla vastaan.